Okul öncesi öğrencilerimize yönelik “Kimden,nereden,ne zaman ve nasıl yardım isteyeceğini bilir.”  kazanımına yönelik olarak kuklalarla etkinlik düzenlenerek öğrencilerimize bilgi verildi.

Okul öncesi öğrencilerimize yönelik “Kimden,nereden,ne zaman ve nasıl yardım isteyeceğini bilir.” kazanımına yönelik olarak kuklalarla etkinlik düzenlenerek öğrencilerimize bilgi verildi.

07.05.2024 107

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Mustafa YİĞİT tarafından,okul öncesi öğrencilerimize yönelik “Kimden,nereden,ne zaman ve nasıl yardım isteyeceğini bilir.”  kazanımına yönelik olarak kuklalarla etkinlik düzenlenerek öğrencilerimize bilgi verildi.

07-05-2024

Adres:
Atatürk caddesi no 32 kaynaklar buca izmir. Ulaşım177 nolu otobüs ile ve Kaynaklar dolmuşlarıyla ulaşım sağlanabilmektedir.

e-Posta Göndermek İçin Tıklayın